تقویت و پوست و مو، فعالکنندهی حافظه و رشد کودکان، از بین برنده کرم روده و معده، تقویت قوای جنسی، مفید برای گرم مزاجان
افرادی که به عسل حساسیت دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند.
۴ سایر کاربردهای درمانی ۱۰ مضرات احتمالی مصرف عسل تغییر وضعیت زیربخشهای مضرات احتمالی مصرف عسل ۱۰.۱ مضرات ناشی از آلرژی ۱۰.۲ مضرات ناشی از مصرف زیاد ۱۰.۳ مضرات ناشی از باکتریهای عسل ۱۱ عسل در ادیان تغییر وضعیت زیربخشهای عسل در ادیان ۱۱.۱ عسل در اسلام ۱۱.۲ عسل در یهودیت و مسیحیت ۱۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات عسل
مشکلات معده آنقدر مختلف و شایع است که بعید است شما یا یکی از افراد خانوادتان دچار یکی از آنها نباشید.
استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.
↑ «لغتنامه دهخدا، انگوین». بایگانیشده از اصلی در ۴ مارس ۲۰۱۴. دریافتشده در ۲۸ ژوئن ۲۰۱۲.
[۲۰] دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست میدهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند.
عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم read more غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، که به جذب کلسیم کمک می کند.
عسل از دورانهای قدیم مورد توجه و استفادهی انسانها بوده است و از آن به عنوان یک مادهی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدراتشان)، استفاده میکردهاند.
همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود و از بروز بسیاری از بیماریها در این دروان حساس جلوگیری میکند که در نتیجهی آن سلامت جنین در این دوران است.
این بیماران به صورت رندوم در دو گروه قرار گرفتند. گروه اول به مدت هشت هفته با عسل تغذیه شدند و گروه دوم با عسل تغذیه نشدند.
عسل چندگیاهی: در برخی مناطق، زنبورها از گلهای مختلف جمع آوری می کنند و عسل چندگیاهی تولید می شود. این عسل معمولاً دارای طعم و رنگ متنوعی است.